top of page

Vaig començar a estudiar violoncel a l’Escola de Música de Vic amb l’Albert Bardolet. Quan vaig acabar el Grau Professional, vaig seguir els meus estudis a l’ESMuC amb Cristoforo Pestalozzi fins a acabar la Llicenciatura. Però tot i tenir un títol en interpretació clàssica i contemporània, sempre m'he mostrat obert a qualsevol gènere musical i disciplina artística. Gràcies a això, he participat en orquestres de tots els nivells, en grups de cambra, en espectacles de dansa contemporània, en obres de teatre, en musicals, en grups de folk, pop, funky... amb els quals he actuat arreu de Catalunya i d’Espanya, a Suïssa, a la Gran Bretanya i a Itàlia.

En l’àmbit de música clàssica, he treballat amb músics de renom com Marçal Cervera, Charles Tunell, Röel Dieltens, Christopher Hogwood, Jordi Mora o el Quartet Casals. Actualment, sóc membre del conjunt contemporani Martinü Ensemble, de l’Ensemble Ars Iberia i cap de violoncels de l'OCVIC.

En la vessant més moderna, formo part dels grups Joana Serrat, Jazz Chamber Ensemble, ViolinaFolk i Roger Usart Band i sóc músic, compositor i actor de l’espectacle de teatre "T’en fais pas! Viens à Montparnasse". També he col·laborat en discos de grups tant diversos com Raül Reverter Quartet, Memoria Selectiva o Thanks for Coming.

Com a docent, imparteixo classes a l’Escola Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i a l’Escola Municipal de Gurb; també sóc professor de la Trobada de Violoncels que es fa cada any a la província de Girona.

Foto: Xavi Torrent

bottom of page